fb noscript Υπηρεσίες Διαδικτύου | Κατασκευή Ιστοσελίδας | Istopolis Group

Internet Services

Το εξειδικευμένο μας τεχνικό τμήμα προσφέρει custom λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop για την ανάπτυξη της επιχείρησή σας και την επίτευξη αποτελεσμάτων.

Kataskevi Istoselidon chess-bishop-white
Kataskevi Istoselidon chess-bishop-outlines

Custom development

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων

H Istopolis αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του διαδικτυακού τόπου. Οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του site σας. Υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων, ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων HTML, ASP και ASP.NET και η κατασκευή της βάσης δεδομένων από έμπειρους web developers της εταιρείας μας.

Διαχείριση περιεχομένου

Παρέχουμε στους διαχειριστές των δυναμικών διαδικτυακών τόπων που αναπτύσσονται από την εταιρία μας, δυνατότητες online διαχείρισης σε όλα τα πεδία της βάσης δεδομένων μέσω του Custom συστήματος CMS. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή online διαχείρισης, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, οι οποίες είναι απόλυτα εύχρηστες προς τους διαχειριστές ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τα δυναμικά πεδία των sites.

Φιλοξενία διαδικτυακών τόπων

Η Istopolis παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας στους διαδικτυακούς τόπους που αναπτύσσει (μόνο), για την άριστη τεχνική υποστήριξή τους. Κεντρικός άξονας της υπηρεσίας είναι η ύπαρξη ιδανικών συνθηκών τεχνικής υποστήριξης και η αποφυγή δυσλειτουργιών. Η φιλοξενία παρέχεται σε ιδιόκτητους διακομιστές (servers) που αξιοποιούν τις δυνατότητες του Windows Web Server Edition της Microsoft με 7/24 administrator της εταιρίας μας.

Ποιότητα & Υποστήριξη

Οι εργασίες περάτωσης ενός διαδικτυακού έργου από την Istopolis προϋποθέτουν την απαραίτητη μέριμνα για τη διασφάλιση ποιότητας που χαρακτηρίζει τα έργα μας. Επίσης παρέχεται Τεχνική κάλυψη (Δωρεάν) σε οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από την διαχείριση σε όλη τη διάρκεια χρήσης του διαδικτυακού τόπου και φιλοξενίας του από την Istopolis.

E-commerce

Κατασκευή Ε-shop

H Istopolis αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του e-shop. Οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων, ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων HTML, ASP και ASP.NET και η κατασκευή της βάσης δεδομένων από έμπειρους web developers της εταιρείας μας.

Λειτουργίες

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει εκτός των άλλων: Δυνατότητα παραγγελειοληψίας μέσω του site, Αυτόματος υπολογισμός συνολικού κόστους (προϊόντα, ΦΠΑ, κόστος μεταφορικώων κλπ), πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (σύνδεση με ασφαλές περιβάλλον τράπεζας), διαχείριση παραγγελιών που εκκρεμούν και συνολικός έλεγχος οικονομικών στοιχείων, λειτουργία μηχανισμού αποθηκών με αποθέματα ανά προϊόν στην διαχείριση, δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα ΕRP της αγοράς κ.α.

Σύνδεση ERP με E-shop

H Istopolis Group, δίνει την επιλογή στην επιχείρηση να συνδεθεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα με το ERP (λογιστικό πρόγραμμα) της. Αυτή η σύνδεση μπορεί να γίνει με οποιασδήποτε εταιρίας πρόγραμμα σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές της επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχονται όλα από το ERP της επιχείρησης όπως προιόντα, απόθεμα, τιμές, χονδικής πελάτες, εκπτώσεις, προσφορές, παραγγελίες, πληρωμές κλπ. Η σύνδεση ERP με Ε–shops αποτελεί μία εξειδικευμένη υπηρεσία, που στόχο έχει να δημιουργήσει ακόμα πιο εύχρηστες συνθήκες διαχείρισης στην επιχείρηση καθώς και τον εκμηδενισμό λαθών.

Ποιότητα & Υποστήριξη

Οι εργασίες περάτωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος από την Istopolis προϋποθέτουν την απαραίτητη μέριμνα για τη διασφάλιση ποιότητας που χαρακτηρίζει τα έργα μας. Βασικός στόχος είναι η αποτελεσματικότητα, που σε αυτή τη κατηγορία διαδικτυακών τόπων είναι ξεκάθαρα οι πωλήσεις. Επίσης παρέχεται Τεχνική κάλυψη (Δωρεάν) σε οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από την διαχείριση σε όλη τη διάρκεια χρήσης του διαδικτυακού τόπου και φιλοξενίας του από την Istopolis.

Mobile Apps

Η Istopolis Group εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών κινητών τηλεφώνων iPhone & Android apps. Το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών παγκοσμίως σερφάρουν στο διαδίκτυο μέσα από smart phones και tablets. Εξειδικευμένο τμήμα της Istopolis Group ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή εφαρμογών iPhone & Android apps.

Τα Applications αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά σύγχρονα εργαλεία στο διαδικτυακό marketing. Εφαρμογές κατασκευασμένες από το μηδέν με βάσει τις ανάγκες και τους στόχους της κάθε επιχείρησης, ηλεκτρονικού καταστήματος εταιρίας, οργανισμού, media ανοίγουν και διευρύνουν την εκάστοτε έως σήμερα αγορά.

Τεχνολογία

Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της εφαρμογής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τηλεφωνική συσκευή στην οποία η κάθε έκδοση της εφαρμογής απευθύνετε. Συγκεκριμένα έχουμε Objective C για iPhone App και Java για Android

Διανομή / Φιλοξενία

Οι εφαρμογές που θα αναπτυχθούν θα «ανεβούν» στο Apple App Store για iOS , Google Play για Android και Market Place για Microsoft.

Digital Marketing

Google Ads

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες με χαμηλό κόστος, προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή, πληρώστε μόνο για τα αποτελέσματα. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες για την επιχείρηση σας, τα προϊόντα σας και τις υπηρεσιες σας με σκοπό την αύξηση των κερδών σας. Προβληθείτε στα αποτελέσματα της Google, με λέξεις-κλειδιά και στο Google Network (συνεργαζόμενα site) με διαφημίσεις banner και αξιοποιήστε τις δυνατότητες του remarketing. Μέσω της μέτρησης μετατροπών (conversion tracking) και του ecommerce του google analytics, γίνεται η συνεχή παρακολούθηση και βελτίωση της καμπάνιας και θα λαμβάνεται αναλυτικό report για την ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Social Media Campaigns

Το Facebook και το Instagamm προσφέρουν συναφείς και ενσωματωμένες ευκαιρίες διαφήμισης, προκειμένου να προσελκύσετε το στοχευόμενο κοινό σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την ιδανική λύση διαφήμισης στα Social Media. Επιλέγουμε την τοποθεσία, το φύλο, την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του κοινού που θέλετε να στοχεύσετε. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του remarketing με την ενσωμάτωση προϊοντικού καταλόγου. Μέσω της μέτρησης μετατροπών (conversion tracking) και του ecommerce του google analytics αλλά και του FB Pixel, γίνεται η συνεχή παρακολούθηση και βελτίωση της καμπάνιας και θα λαμβάνεται αναλυτικό report για την ανάλυση των αποτελεσμάτων.

S.E.O. (Search Engine Optimization)

Τo SEO είναι όλες οι διαδικασίες και απαραίτητες ενέργειες που γίνονται για μια ιστοσελίδα ώστε να ανέβει στις πρώτες θέσεις (οργανικά αποτελέσματα) των μηχανών αναζήτησης σε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά που αφορούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας. Από τη στιγμή που επιτευχθεί αυτός ο στόχος έχουμε ως αποτέλεσμα την αύξηση των επισκεπτών και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων. Mερικά από τα ζητήματα που αντιμετοπίζει το SEO, έπειτα από την ανάλυση του ανταγωνισμού, είναι η σωστή επιλογή λέξεων ή φράσεων κλειδιών, η δομημένη πληροφορία, το σωστό περιεχόμενο, η ορθή χρήση tags, η δημιουργία backlinks τα οποία θα πρέπει να είναι κατά κύριο λόγο ποιοτικά και σχετικά κλπ.

Marketing Automation

Mάθετε τι θέλουν οι πελάτες σας, χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσετε μαζί τους. Ξεκίνηστε σήμερα να στέλνετε αυτόματα τις κατάλληλες προσφορές στους κατάλληλους πελάτες, με το μέσο επικοινωνίας που επιλέγουν συχνότερα. Καταγράφουμε αυτόματα όλες τις κινήσεις των πελατών (επίσκεψη σελίδας προϊόντος, καλάθι, ολοκλήρωση αγοράς κλπ) σας και τις προτιμήσεις τους (γεωγραφική θέση, καταναλωτική συμπεριφορά). Χρησιμοποιήστε κανάλια όπως Email, SMS, Viber και Chat και στείλτε μηνύματα ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών ή κάποιο γεγονός. Κάποια παραδείγματα μπορεί να είναι Μηνύματα επιβεβαίωσης, Υπενθύμιση αγοράς, Ενημέρωση κατάστασης παραγγελίας, Υπενθύμιση ολοκλήρωσης παραγγελίας κλπ.

Are you interested? Just ask us